Springkussen of Stormbaan huren

Wilt u een springkussen of stormbaan huren voor uw feest of evenement, dan bent u bij PartyXperience bij het juiste adres. Wij leveren in de regio Eindhoven alles om van uw feest een echte happening te maken waar nog lang over gesproken zal worden. Of het nu gaat om aankleding voor een themafeest, tafels en stoelen of verwarming en verlichting. Onze springkussens en stormbanen zijn van de beste kwaliteit en worden met de grootste zorg geplaatst. PartyXperience is een onderdeel van Revando Verhuur Maarheeze en opereert in de regio Eindhoven en ver daar buiten.

PartyXperience heeft een ruim assortiment Springkussens en stormbanen. Hieronder vindt u een kleine greep van ons assortiment springkussens en stormbanen. Voor ons gehele assortiment kunt u kijken op www.revandoverhuur.nl


 

Stormbanen & Zeskamp

Stormbaan of zeskamp hurenPartyXperience heeft een aantal stormbanen en survivalbanen die u tegen de laagste prijs kunt huren. Organiseer uw eigen zeskamp, vrijgezellenfeest of evenement en stel uw eigen pakket samen. Door onze gunstige afhaallocatie in Maarheeze,verhuren wij door heel Brabant en Limburg onze stormbanen, survivalbanen, springkussens en andere attracties.

Lees hier meer over Stormbanen huren in de Regio Weert en Eindhoven

 

 


Springkussens

PartyXperience biedt u een groot assortiment springkussens aan die u kunt huren tegen de laagste prijs. Hierdoor kunt u goedkoop een springkussen huren wat bij u past. Door de gunstige afhaallocatie in Maarheeze verhuren wij springkussens door heel Brabant en Limburg. De prijzen zijn inclusief btw. Wij komen uw springkussen in de regio Eindhoven en Weert gratis opzetten.

Mis het niet! De 2e dag is uw springkussen gratis! Lees het hier 

 

 


 

Popcornmachine en Suikerspinmachine

i284289739477654752._szw480h1280_

Eens iets anders op uw verjaardagsfeest, evenement of ander feest? Probeer dan eens de nostalgische popcorn of suikerspinmachine van revandoverhuur. De eyecatcher op locatie en een super attractie voor de kinderen. U kunt bij Revandoverhuur een popcornmachine of suikerspinmachine huren en u krijgt de ingrediënten er gratis bij. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van Brabant en Limburg. Onze prijzen zijn weekendprijzen en inclusief btw

De goedkoopste popcorn en suikerspin van Brabant en Limburg huur je hier!

 

 


Abraham of Sarah huren

Abraham of Sarah huren

Een prachtige Abraham of Sarah huren in omgeving Eindhoven of Weert ter decoratie voor buiten bij een jubileum of verjaardagsfeest doe je bij PartyXperience. Makkelijk op te zetten met bijgeleverde instructies en pomp en makkelijk te vervoeren.   Te leveren voor zowel man als vrouw met Wijntje, Opa geworden, Oma geworden, Pensioen, Met de VUT!, Jarig! Hoera  25 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd , leeftijdbord 40, 50,  60,  65, 70, 75 jaar

Lees hier alles over de mogelijkheden!

 

 


 

Spellen/Clown/lasergame

$_84 (5)

Lasergame op locatie en in omgeving Eindhoven of Weert voor je verjaardagsfeest doe je bij PartyXperience. De lasergame is een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten.

Lees hier alles over de mogelijkheden om spelen te huren!

 

 


Oud Hollandse spelen

Helemaal terug van weggeweest en een leuke aanvulling op uw familiefeest, verjaardag, buurtfeest of ander evenement. Ruim 30 oud Hollandse spelen in diverse soorten en maten kunt u huren bij PartyXperience. Met onze gunstige voorwaarden zijn we  de goedkoopste aanbieder van Limburg en Brabant. Wie wil er nou niet een 9 holes minigolfbaan op zijn feest? Met een klompjesgolfstick proberen om het balletje in de holes te spelen. Topper!

Lees hier alles over de mogelijkheden om de minigolf baan of oud hollandse spelen te huren!

 

 

Zeskamp/Evenement

14183743_1367071323320596_8700557640201793957_n

Zeskamppakket of evenementenpakket voor maximaal plezier en voor iedere locatie geschikt; stormbaan 14, sumoworstelen, zakslaan, skippyslang,sponsbroek en funslang. 3 grote attracties met 3 spellen voor veel plezier. Vorenstaande combinatie wordt bij u gratis opgezet en de 2e dag is 50% korting.Deze combinatie nu met 100 euro voordeel. Uiteraard ook andere mogelijkheden mogelijk met bijv rokkenvoetbal of de 17m stormbaan. Vraag geheel vrijblijvend naar onze gunstige voorwaarden. Minimaal 100 euro voordeel en gratis geplaatst. de goedkoopste aanbieder van Limburg en Brabant

Lees hier alles over de mogelijkheden!

 


Mooi weer garantie!!!!

Mooi-weer-garantie-150x150

Wij weten net als u dat het weer niet altijd gunstig is voor een buitenactiviteit. Daarom garanderen wij een mooi weer garantie Wanneer u een springkussen heeft gehuurd kunt u deze bij slecht weer kosteloos annuleren. Geldt alleen voor particuliere verhuur.

Lees hier alles over de mogelijkheden!