Een onuitwisbare herinnering, onbezorgd genieten op uw eigen feest en een evenement waar nog jaren over wordt gesproken, dat is waar PartyXperience voor staat.

Naast het verhuren van feestmateriaal, feestartikelen, springkussens, attracties, funfood en partybenodigdheden bieden wij onze klanten meer.
Voor onze feesten en evenementen zijn wij altijd op zoek naar de juiste combinatie van belangrijke elementen: decoratie, catering, entertainment, geluid & techniek en eventueel de locatie. Al deze elementen worden ingezet om de juiste sfeer te creëren die nodig is voor een geslaagde middag of avond. Wij ontzorgen u volledig, van begin tot eind. U bent eregast op uw eigen feest.

Organisatie van feesten en overige activiteiten

Waar moet u beginnen? Inderdaad, hier bij PartyXperience… De beste start voor de organisatie van uw feest. Er is altijd een reden voor een feest of activiteit die u graag wilt organiseren. Wij nemen graag de tijd voor u en bespreken samen uw wensen en maken aan de hand daarvan een passende offerte. Geheel vrijblijvend kunt u met ons een afspraak maken. Wij komen naar u toe of we maken een afspraak op ons bedrijf. Net wat voor u het beste uitkomt of waar u zich het meest prettig bij voelt. PartyXperience staat garant voor feestelijk en culinair genieten in een omgeving die naar uw wens en budget is ingericht. Uw wens is onze zorg! Wij maken van uw feest een beleving.

Artiestenbemiddeling

Door onze jarenlange ervaring en een daardoor zorgvuldig opgebouwd netwerk creëren wij graag samen met u het gewenste effect. PartyXperience bemiddelt van band tot DJ, van animatie-acteurs tot artiesten.

Advies

Ziet u zelf een uitdaging in het organiseren van uw feest, maar heeft u toch nog vragen? Bijvoorbeeld over de grootte van de tent? Of het soort glaswerk en de hoeveelheid? Hoe kleed ik het beste mijn themafeest aan? Zomaar wat vragen die er komen kijken bij de organisatie van een feest of evenement. PartyXperience kan u voorzien van advies. Op elke vraag is een antwoord en geen twee situaties zijn hetzelfde. Wij bieden onze klanten altijd een advies op maat. Een goed advies is van belang voor u en is een service die PartyXperience u biedt.