Bezorgen in Eindhoven en Veldhoven

Organiseert u een feest in Eindhoven, dan zijn wij hét bedrijf voor u. Met scherpe aanbiedingen en goede ideeën maken wij van uw feest een feest om nooit te vergeten. Uw gasten zullen nog lang napraten over uw feest. Of u nu op Strijp-S, Woensel of Stratum woont, wij bezorgen en verzorgen alles bij u aan huis. U heeft zelf geen zorgen en kunt optimaal genieten van uw gasten.

Ook Veldhoven ligt op onze route en verzorgen wij complete feesten, van partytent tot biertap en statafels. Eventueel leveren wij glazen en servies om uw helemaal te ontlasten. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!

PartyXperience, alles voor uw feest onder 1 dak!

PartyXperience is een gemotiveerd en ervaren bedrijf in het verzorgen van totaalconcept feesten.

Wij denken met u mee en geven u advies op maat. Van verjaardagen, familiefeesten, barbecues, buurtfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, openingen tot aan recepties.

Wij verhuren tenteninrichting en materialen, attracties, springkussens voor feesten en evenementen. Zo wordt uw feest zeker een succes! Ons assortiment feesttenten bestaat onder meer uit frametenten, luxe tenten,pagodetenten en partytenten.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op! Zo makkelijk is het.

Ik ben geïnteresseerd in:

Partytenten, luxe en pagodetent & parasols
Verlichting & Verwarming
Tapinstallaties & koelingen
Stoelen, Barkrukken & Tafels
Servies, glaswerk & bestek
Koffie, Thee & warmhouders
Dienbladen & Schalen
Springkussens & Stormbanen
Barbecue & Panbraai
Drank
Catering
Partykramen & Garderobe