Uw wens is onze zorg; dat zegt eigenlijk al genoeg.

Eén aanspreekpunt voor alle aspecten in de complexe en dynamische wereld van feesten organiseren, dat is wat wij voor ogen hebben. Daarom gaan wij altijd graag het gesprek aan, voorzien van gelijke verwachtingen, de juiste verrassingen en open communicatie om uw wensen en/of doelstelling te garanderen. Goed werk begint volgens ons met goed luisteren.

Hoewel PartyXperience het gehele feest voor u kan bedenken en organiseren, heeft u zelf waarschijnlijk ook leuke ideeën.
Ook uw eigen ideeën werken wij graag voor u uit, op geheel originele wijze. Geen persoon of bedrijf is hetzelfde, elk feest of evenement dat we organiseren is uniek en op maat gemaakt. Graag komen wij persoonlijk bij u langs om een goede indruk te krijgen van u als persoon of van uw organisatie en bedrijfscultuur.

Wij bezorgen in Eindhoven, Veldhoven, Heeze/Leende, gemeente Cranendonck en regio Weert/Nederweert tegen vaste bezorgtarieven.

Uiteraard bezorgen wij ook buiten dit gebied. (Bezorgtarief in overleg)

  • In Maarheeze bezorgen wij gratis
  • Binnen een straal van 15 km is de bezorging € 15.-incl. 21% btw ( gerekend vanaf Maarheeze)
  • Binnen een straal van 15 km tot 30 km bedragen de bezorgkosten € 25.- incl.21% btw
  • Binnen een straal van 30 km tot 50 km bedragen de bezorgkosten vanaf € 40.- incl. 21% btw
  • Buiten een straal van 50 km is de prijs in overleg

Wij gaan er van uit dat u op de hoogte bent van onze algemene voorwaarden. Prijzen zoals vermeld, zijn WEEKENDPRIJZEN of 3 dagen (dag voor het feest, dag van het feest, dag na het feest) en INCLUSIEF BTW dus geen verrassingen achteraf!

U kunt alles aan ons overlaten en zelf genieten!

Andre Reina 0652310631